Reserveren

Reserveer

Franky's ontbijt levert dagelijks tussen 07.00 tot 12.00 uur ontbijtjes af. Maak gebruik van het reserveringsformulier om een goed gevulde ontbijtmand van Franky’s ontbijt te reserveren. In het berichtvenster kun je aangeven voor wie het is en op welke dag en tijdstip Franky's ontbijt een ontbijtmand mag afleveren. Na het versturen van de gegevens neemt Franky's ontbijt zo spoedig mogelijk contact op om de reservering te bevestigen en eventuele bijzonderheden door te spreken.
Voor vragen over Franky's ijs, het bespreken van een ijskar en alle overige vragen kun je  gebruikmaken van het contactformulier.

NB: ALLE VELDEN INVULLEN!!!!!

 
 
 
 
 
 
 
 

voorwaarden

- Bestellen: Franky's ontbijt komt graag een heerlijk ontbijtje brengen. Om te voorkomen dat mensen met een lege maag blijven zitten vragen we u min twee dagen voor de gewenste afleverdatum het ontbijt te bestellen.

 

- Bezorgenkosten:  25 ct per kilometer. Afstand heen en terug naar/van adres wordt twee keer berekend, immers, mandje wordt ook    weer opgehaald.

 

- Ophalen: De mand  wordt meestal op dezelfde dag of een dag later opgehaald. Uiteraard gaat dit in goed overleg. Bij het ophalen kijken we altijd samen de standaard inventaris na. Kosten voor materiaal dat we missen brengen we alsnog in rekening bij de opdrachtgever 

Franky's-Food

06-55357297