Ijs

Franky's ijs

Franky's ijs

Franky's ijs is actief vanaf maart tot half oktober in verschillende wijken in Hengelo. Onder het mom "Franky's ijs brengt het ijs tot aan uw deur" probeer ik de Hengeloërs van ijs te voorzien op de ouderwetse manier van venten. Doordeweeks komt Franky’s ijs in de middag/avond langs, terwijl er in het weekend juist overdag wordt gereden. Zondags is Franky's ijs altijd te vinden op het best bewaarde en mooiste tuindorp van Nederland; tuindorp "'t Lansink".


In de ijskarren zitten standaard de zeven smaken; Vanille, Aardbei, Banaan, Chocolade, Stracciatella, Malaga en Bosvruchten yoghurt. Franky’s ijs komt van Boermarke, waar ze het ijs ambachtelijk volgens grootmoeders recept maken. Ook heeft Franky's ijs sinds de zomer van 2017 een eigen smaak ontwikkelt; "FAIM!". Een op basis van Daim chocolade gemaakte ijssmaak!

Een ijscokar gaat nooit zonder de ijscoman van huis. Met andere woorden; je huurt altijd de kar en ijscoman. Voor het verhuren van de tweebaks ijsvitrine geldt dat deze zonder ijscoman kan worden verhuurd. In alle gevallen bepaal je zelf welke smaken er in de kar of ijsvitrine komen te zitten.  Neem voor een prijsopgaaf of het bestellen van franky's bekende ijsrollen of andere vragen contact op via het contactformulier.

 

In de komende maanden is Franky's ijs slechts nog op afspraak aktief. Wij verwachten medio maart weer door de Hengelose straten te rijden.

 

 


Franky's ijs; Elke zondag op het mooiste tuindorp van Nederland!
Bedrijfsborrel? Serveer Franky's ijs en creëer een ontspannen sfeer!
Al eens aan Franky's ijs gedacht voor je buurt- of straatfeest?
Graag gedaan!
Franky's ijs is in bijna heel Hengelo actief.
Kinderfeestje? Welk kind is er niet gek op een ijsje?

Franky's-Food

06-55357297